Wie?

EastMill Sailing heeft de overtuiging dat passie, authenticiteit en oprechte aandacht voor elkaar de peilers zijn voor succes. Vanuit deze overtuiging ondersteunt EastMill Sailing met haar zeiltochten en inbreng directies, management teams en salesmanagers bij het realiseren van hun doelstellingen.

De eigenaren achter EastMill Sailing hebben:

  • passie voor zeilen en natuur;
  • veel ervaring in het managen en coachen van teams en relaties;
  • senioriteit;
  • een opgewekte en positieve kijk op het leven.

Bemanning

Foto Rein van Oosten
 
Rein van Oosten
Leeftijd: 61 Jaar (LinkedIn)
30 Jaar ervaring als manager en interim manager in grote non-profitorganisaties. Rein is een creatieve meedenker, slim ondernemen heeft zijn aandacht. Gedreven en met veel gevoel voor onderlinge verhoudingen binnen organisaties weet Rein stug lopende afdelingen en organisaties weer in beweging te krijgen. Het behouden van het goede is daarbij het fundament waar hij op bouwt. Daarnaast heeft Rein een brede maatschappelijke en cultuur-historische belangstelling waar hij gepassioneerd en boeiend over kan vertellen.
Foto Kees van der Meulen
 
Kees van der Meulen
Leeftijd: 53 Jaar (LinkedIn)
Ervaren interim-manager en gespecialiseerd in accountmanagement en verkoopmanagement. Kees is een scherp waarnemer en doorziet snel knelpunten in organisaties en de daarbij behorende klantrelaties. Vervolgens bedenkt hij daar effectieve en strategische oplossingen voor. Oprechtheid en aandacht zijn daarbij de basis. Op het gebied van verkoop en marketing kan hij putten uit een rijk arsenaal van ervaringen. Kees koppelt senioriteit en enthousiasme aan elkaar. Naast het zeilen reist Kees graag.
Foto Ali Braam
 
Ali Braam
Leeftijd: 57 Jaar
Mede-eigenaar/directeur van een opleidingsinstituut en een internationaal douaneservice kantoor. Ali staat midden in het ondernemersleven en heeft veel ervaring met de ups- en downs van het ondernemerschap. Er voor de volle honderd procent voor gaan maakt haar bedrijven succesvol. Rechtvaardigheid en vertrouwen zijn haar ankers. Ze onderscheidt zich door met een groot verantwoordelijkheidsbesef te waken over kwaliteit en uitstraling, zowel binnen als buiten haar bedrijven. Ali heeft een brede maatschappelijke interesse en staat haar medemens graag bij met allerlei praktische tips en ideeën.
Foto Henriëtte Heyne
 
Henriëtte Heyne
Leeftijd: 43 Jaar
Interim-manager, met als specialisatie verander-management en coaching van verandertrajecten. Vol energie en met veel daadkracht heeft Henriëtte al diverse verander- en coachtrajecten binnen een veelheid aan bedrijven tot een succes gemaakt. De juiste mens op de juiste plaats, rolduidelijkheid en een positieve bijdrage aan het resultaat van de organisatie zijn voor haar logische uitgangspunten van waaruit ze opereert. Door haar enthousiaste en gepassioneerde aanpak nemen mensen het heft weer in eigen handen en realiseert ze een hoge veranderingsbereidheid. Henriëtte heeft veel gereisd en daarbij vele landen en steden bezocht waar ze levendig over weet te vertellen.

Wie zijn wij?

Maak kennis met het team

Contact